Казват, че компютърът е отражение на личността на неговия собственик. Можете да го украсите с тапет, да го покриете с любимите си шоркъти или дори да играете игри на него.

 

1. 9 невероятни трика в Windows 10, които може би не знаете

Ето 9 невероятни трика за Windows 10 компютри, които ще направите десктопа си по-полезен и забавен.

 

 

2. Приложението Google Duo ще е достъпно за телевизори с Android

Google опиват да оптимизират постоянно работата на своите приложения, за да улеснят възможностите за комуникация. Социалната изолация около пандемията превърна Google Meet в един от най-важните им продукти.

 

3. Най-добрите безплатни Android приложения за прогноза на времето

Някои хора твърдят, че няма такова нещо като лошо време, само различни видове хубаво време. Без значение какво вие мислите по въпроса, няма как да не оцените класацията за най-добрите Android приложения за времето. Благодарение на тях ще знаете на какво точно време ще се радвате през следващите часове и дни.

 

 

4. Walmart обяви партньорство с Microsoft за придобиването на TikTok

Само преди часове разбрахме, че шефът на TikTok напусна след 100 дни в компанията. Това е поредната промяна в бзинес модела, която се очаква да ускори продажбата на приложението. Разработчиците от ByteDance продължават да комуникират с потенциалните купувачи, като засега най-голям интерес към купуването на TikTok имат две компании. 

 

 

5. Как най-лесно да работим с Android приложения на компютър с Windows 10

Съществуват различни причини да искате да синхронизирате смартфона с настолния компютър, но повечето се възползват от по-големия екран на десктопите. Независимо дали разглеждате снимки, гледате видео или се забавлявате с игри винаги е по-добре да разполагате с достъп до подходящ дисплей.